Våra fastigheter

Våra fastigheter på Vassenvägen byggdes på 50-talet. De har renoverats successivt under åren med bl.a. nya fönster, men standarden på fastigheterna tillhör kategorin äldre fastigheter. Vi har medvetet behållit dem på den nivån för att kunna erbjuda ett billigt alternativ till boende i ett lugnt och fint villakvarter, nära till skolor, sjukhus, badhus, sporthall mm.

I våra lägenheter finns SVT 1, SVT 2 och Kanal 4 samt ett antal finska kanaler. Vi har även installerat fiber vilket gör att du kan streama ytterligare TV kanaler via Internet.

Scrolla ner för mer info

Vassenvägen 22

I den här fastigheten finns två lägenheter om 2 rum & kök på drygt 60 kvadratmeter. Lägenheterna har egen ingång från gatan. I intilliggande hus finns tvättstuga och gemensam bastu för våra hyresgäster. Utanför fastigheten finns stora grönytor för gemensamt nyttjande

Vassenvägen 24

I den här fastigheten finns fyra lägenheter av olika storlek från 1 rum och kök till 4 rum och kök. I källarplan finns tvättstuga och bastu för våra hyresgäster och på södersidan finns stora gräsytor med uteplats.

Aktuella månadshyror

Generated by wpDataTables

Här finns vi

Genom att klicka på kartan så kan du se var våra fastigheter ligger och hur du hittar till oss.

Fastigheterna ligger i ett lugnt villaområde med närhet till skolor, sjukhus, simhall, sporthall, ishall mm.

I närområdet finns också en stor ICA supermarket och några mindre restauranger.

Det finns också en gång och cykelväg några hundra meter bort längs med den vackra kalixälven.